Trojlístek zlodějů se uprostřed noci vloupal do domu v Chomutově. Z okna je sledovala sousedka
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Přímo na místě zadrželi policisté muže, kteří se před pár dny zřejmě vloupali do neobývaného rodinného domu v Chomutově.

Policisté dotyčné překvapili díky sousedce, která v noci z okna viděla, jak dva muži po přelezení plotu vnikli do protějšího domu a další muž čekal venku. Ihned zavolala na linku 158 a oznámila, co vidí. Mezitím měli dva z kumpánů, kteří do domu vlezli, uvnitř sebrat drobnosti v hodnotě pár set korun, schovat je do batohu a ten pak venku předat známému čekajícímu za plotem.

Během chvíle k domu dorazily policejní hlídky. Policisté všechny tři překvapené muže, kteří se nestačili z místa vzdálit, rovnou zadrželi i s odcizenými věcmi. Zjistili, že dva z nich byli již v minulosti pro majetkovou trestnou činnost opakovaně odsouzeni.

"Vyšetřovatel obvinil všechny dotyčné (ve věku 32, 35 a 38 let) z trestného činu krádeže spáchané ve spolupachatelství. Pětatřicetiletý recidivista byl z policejní cely eskortován rovnou do věznice, kde si odpyká nepodmíněný trest, který mu byl nedávno uložen za předchozí krádež. Zbylí dva obvinění jsou vyšetřováni na svobodě," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru