Rekordní počet nakažených v kraji za včerejší den! Situace se zhoršuje i ve městech na Chomutovsku
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V Ústeckém kraji přibylo za úterý 23. listopadu 1602 nově nakažených koronavirem. Jedná se o největší přírůstek v kraji od začátku epidemie. Na Chomutovsku evidují hygienici za včerejší den 263 nových případů.

V Ústeckém kraji prodělalo nemoc covid-19 od začátku epidemie bezmála 142 tisíc lidí, z toho 18 801 jich bylo z Chomutovska. S koronavirem zemřelo v kraji již 2 757 osob, v našem okrese podlehlo nemoci 410 pacientů. Vyplývá to z údajů Ministerstva zdravotnictví, které situaci od počátku epidemie monitoruje.

Počty nových případů ve městech na Chomutovsku

Chomutov

Za úterý přibylo 109 nových případů (v pondělí 95) dle aktualizací dat ÚZIS z dnešního rána. Z toho 8 nově nakažených je v rizikové věkové skupině nad 65 let.

V celkovém počtu nově potvrzených případů za posledních 14 dní je evidován nárůst z 711 případů ke včerejšku na 787 případů za 14 dní k dnešnímu dni. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 461; v porovnání se čtrnáctidenní historií se tedy situace zhoršila.

Jirkov

Za úterý přibylo 61 nových případů (v pondělí 41) dle aktualizací dat ÚZIS z dnešního rána. Z toho 6 nově nakažených je v rizikové věkové skupině nad 65 let.

V celkovém počtu nově potvrzených případů za posledních 14 dní je evidován nárůst z 260 případů ke včerejšku na 314 případů za 14 dní k dnešnímu dni. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 207; v porovnání se čtrnáctidenní historií se tedy situace zhoršila.

Kadaň

Za úterý přibylo 23 nových případů (v pondělí 18) dle aktualizací dat ÚZIS z dnešního rána. Z toho 2 nově nakažení jsou v rizikové věkové skupině nad 65 let.

V celkovém počtu nově potvrzených případů za posledních 14 dní je evidován nárůst z 151 případů ke včerejšku na 166 případů za 14 dní k dnešnímu dni. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 104; v porovnání se čtrnáctidenní historií se tedy situace zhoršila.

Klášterec nad Ohří

Za úterý přibylo 35 nových případů (v pondělí 30) dle aktualizací dat ÚZIS z dnešního rána. Z toho 2 nově nakažení jsou v rizikové věkové skupině nad 65 let.

V celkovém počtu nově potvrzených případů za posledních 14 dní je evidován nárůst z 148 případů ke včerejšku na 174 případů za 14 dní k dnešnímu dni. Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 119; v porovnání se čtrnáctidenní historií se tedy situace výrazně zhoršila.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru