Policie sebrala před domem mladou Chomutovanku. Co provedla?
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Na ulici Blatenská v Chomutově si policisté „vyčíhli“ 31letou ženu z Chomutovska, která byla v celostátním pátrání. Důvodem pro vyhlášení pátrání bylo, že žena ani přes výzvu soudu nenastoupila do věznice k výkonu 14měsíčního trestu odnětí svobody.

Ten jí byl uložen za spáchání trestných činů krádeže a nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. "Když do vězení nenastoupila ve stanovené lhůtě dobrovolně, vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu. Na jeho základě policisté zjišťovali informace k současnému pobytu odsouzené ženy a zjistili, že momentálně dotyčná nemá stálé bydliště. Občas však navštěvuje svou příbuznou bydlící právě v ulici Blatenská," řekla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vydali se tam a všimli si, že z domu vychází osoba, ve které díky své osobní znalosti ihned poznali hledanou ženu. O pár hodin později již byla ve vězeňské cele, kde stráví několik následujících měsíců.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru