Zloděj chytrák: Z výkopu v Chomutově ukradl kabely, začal je pálit na ohni kousek od dělníků
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Dalšímu obvinění kvůli krádeži čelí 31letý recidivista, který se podle všeho zaměřuje na majetkovou trestnou činnost. Vyšetřovatel zahájil jeho trestní stíhání pro trestný čin krádeže. Toho se měl dopustit odcizením kabelů, které byly položeny ve výkopu v ulici Nádražní v Chomutově.

Jednalo se dva kabely v chráničkách o celkové délce téměř 100 metrů v hodnotě více než 13 tisíc korun. Kabely měl muž v lesíku kousek od místa odcizení posléze začít pálit na otevřeném ohni. Tím však na sebe upozornil přímo dělníka, který prováděl pokládku těchto kabelů. Šel se na místo podívat a po příchodu do lesíku poznal, že jde právě o kabely, které byly ten den odcizeny. Přivolal policisty, kteří na místě podezřelého muže zadrželi.

"Zpátky na svobodu už se dotyčný nedostal. Policisté ho totiž na základě soudního příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody kvůli jeho předchozí majetkové trestné činnosti eskortovali do věznice," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru