FOTO: Tragická havárie v Ústeckém kraji. Při srážce osobního a nákladního auta zemřelo dítě
Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Děčínsko - K tragické dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu došlo ve čtvrtek 18. listopadu 2021 přibližně hodinu před polednem na silnici 266 mezi Šluknovem a Rumburkem u Valdeku.

Na místo vyjela profesionální jednotka ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka z Rumburku. Jednoho člověka museli hasiči z havarovaného auta vyprostit. Na místo přijeli policisté, záchranáři a také tu zasahoval záchranářský vrtulník z Ústí nad Labem.

Mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník k tragické nehodě uvedl, že řidička z osobního vozu byla s vážným zraněním letecky transportována do ústecké nemocnice. V automobilu se ženou cestovala i nezletilá osoba, která na následky zranění zemřela, resuscitace byla neúspěšná.

foto

1911hzs2

Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje

1911hzs3

1911hzs4

1911hzs5

3x foto zdroj: Redakce

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru