OPRAVDU SE STALO: Muž bodl mladíka na zastávce loveckým nožem do zad! Důvod? Prý se mu posmíval
Ilustrační foto: archiv
Chomutov

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z pokusu zločinu těžkého ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví 68letého muže z Mostu. Ten měl dle policistů, kteří na objasnění případu pracovali, na zastávce tramvaje v Mostě po předchozí slovní rozepři na místě veřejně přístupném a před několika zde přítomnými osobami napadnout mladého muže, kterého měl bodnout loveckým nožem do bederní krajiny a způsobil mu zranění.

Napadený mladík z místa utekl a posléze zjistil, že krvácí a přivolal policii i záchranku. "Jeho zranění si vyžádalo hospitalizaci v nemocnici a pracovní neschopnost. Kriminalisté pak následným prověřováním a vyhodnocením řady kamerových záznamů z místa útoku a jeho okolí totožnost útočníka brzy zjistili. Motivem jeho jednání měl být údajně posměch mladého muže směrem k obviněnému. Prý měl narážky na jeho čepici," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Incident se stal ve druhé polovině října v odpoledních hodinách. Trestně stíhaný muž je vyšetřován na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru