Muž dostal v obchodě chuť na kvalitní whisku, osm stovek za láhev ovšem dát nehodlal
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Pro litrovou láhev whisky si podle zjištění policistů přišel do prodejny potravin na chomutovském sídlišti 38letý muž. Láhev za 780 korun sebral z regálu, a než prodávající stačil zakročit, z obchodu odešel.

Krádež byla vzhledem k hodnotě odcizeného alkoholu původně šetřena jako přestupek. Když však policisté zjistili totožnost podezřelého, posoudili jeho jednání s ohledem na jeho trestní minulost jako trestný čin krádeže. Dotyčný si totiž teprve koncem roku 2019 odpykal nepodmíněný trest odnětí svobody uložený právě v souvislosti se spácháním trestného činu krádeže.

"Vyšetřovatel nyní kvůli odcizení láhve alkoholu zahájil trestní stíhání zmíněného recidivisty, který se v současné době nachází opět ve věznici v souvislosti s předchozí trestnou činností. Za krádež mu tentokrát hrozí až tříletý trest," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru