Loupež v Klášterci! Kvůli dvěma stovkám teď hrozí jejímu pachateli deset let natvrdo
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Obvinění ze spáchání trestného činu loupeže čelí 33letý muž z Klášterce nad Ohří.

Podle zjištění kriminalistů měl dotyčný v říjnu kolem osmé hodiny večer v Klášterci nad Ohří udeřit přes oko plnou dvoulitrovou pet lahví s pivem o dvacet let staršího muže, kterého zná. Po muži, který měl v důsledku úderu upadnout na zem, požadoval vydání tabletu, který měl u sebe. Napadený muž mu tablet ze strachu dal, avšak tím to neskončilo. Agresor mu pak měl ještě vyhrožovat a chtít po něm peníze. Muži se však podařilo utéct a vše rovnou oznámit na policii.

Policisté zjistili, že útočník ještě v ten samý večer v baru prodal získaný tablet za 200 korun. Od muže, který přístroj zakoupil, ho zajistili, a vrátí ho jeho majiteli.

"Podezřelého muže hlídka kláštereckých policistů zadržela na ulici přibližně hodinu po loupeži. Skončil tak v cele a další den vyšetřovatel zahájil jeho trestní stíhání pro loupež. Několikrát trestanému recidivistovi za spáchání tohoto trestného činu hrozí v případě prokázání viny u soudu trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do deseti let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru