ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V říjnu se na chomutovské policisty obrátil 53letý muž s oznámením, že byl v noci napaden několika neznámými pachateli, kteří mu ukradli peněženku. Policisté začali na případu pracovat.

Díky zajištěným kamerovým záznamům z různých míst, kde se měl oznamovatel v době napadení pohybovat, zjistili, že vše bylo jinak. Nejenže dotyčný, který byl v inkriminovanou noc silně opilý nebyl napaden žádnými neznámými pachateli, ale dokonce se sám dopustil výtržnosti.

V jednom z chomutovských barů, kde muž v noci popíjel, bez zřejmého důvodu chytil barmana pod krkem do kravaty a poté ho strhl na podlahu. Tam ho měl držet, než zasáhli přihlížející hosté baru. Barmanova reakce na napadení však podle zjištění policistů také nebyla přiměřená. Poté, co se oba aktéři zvedli ze země, měl 30letý barman agresora třikrát udeřit pěstí do hlavy, až upadl na podlahu. Přestože původce incidentu již v důsledku úderů ležel na zemi, barman v odvetě pokračoval. Ležícího muže udeřil ještě několikrát pěstí do hlavy, než mu v dalším napadání zabránili přítomní hosté.

"Po prošetření celé události policisté oběma mužům sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Pokud budou odsouzeni, hrozí 53letému muži až dvouletý trest odnětí svobody. Ještě o rok vyšší trestní sazba hrozí mladšímu z nich, který se výtržnictví již v minulosti dopustil," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru