Kaufland a Lidl vyplatí svým zaměstnancům vánoční odměny, dohromady 96 milionů
Prodavačka v Kauflandu u pultu. Ilustrační foto: Kaufland
Chomutov

Chomutov - Společnosti Kaufland a Lidl patřící do skupiny Schwarz si cení nasazení všech svých zaměstnanců. Před Vánoci jim proto vyplatí mimořádné prémie v celkové výši 96 milionů korun. Odměnu obdrží všichni zaměstnanci.

Obě společnosti celkově vyplatí částku ve výši 96 milionů Kč. Prémie obdrží všichni zaměstnanci v prodejnách, logistických centrech, centrále a Kaufland navíc i ve svém masozávodě. Pro obě společnosti jsou zaměstnanci těmi, kdo si zaslouží poděkování.

„Vážíme si práce a nasazení každé kolegyně i kolegy. Letošní rok byl náročný pro všechny z nás, jejich zásluhou jsme ale dokázali udržet naše prodejny v chodu a celý rok tak zajišťovat vše potřebné pro naše zákazníky,“ popisuje generální ředitel Lidlu Pavel Stratil.

„Ke všem našim zaměstnancům přistupujeme osobně a velmi si ceníme jejich pracovního nasazení na každé pozici. Věříme, že tato mimořádná odměna potěší všechny naše zaměstnance a že jim zpříjemní společné chvíle strávené v kruhu rodiny a přátel během vánočních svátků,“ doplňuje Stefan Hoppe, generální ředitel společnosti Kaufland.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru