Muž doma napadl svou partnerku, žena nechtěla nic hlásit. Do hodiny se incident opakoval
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V jedné z chomutovských ulic mělo dojít k napadení ženy jejím partnerem, kam tedy byla okamžitě vyslána hlídka městské policie. Žena strážníkům na místě uvedla, že k fyzickému útoku došlo, ale partner z bytu odešel.

Žádná zranění, až na pár oděrek, nemá a vzhledem k tomu, že se toto nikdy v minulosti nestalo, nechtěla nic hlásit, pouze chtěla docílit toho, aby partner odešel. Bohužel o méně než hodinu se celá situace opakovala a hlídka na místo vyrazila opět.

Muž byl pod vlivem alkoholu a výčitky vůči partnerce tedy násobil, vůči hlídce se choval nepřátelsky až agresivně, odmítal spolupracovat, a to i přes upozornění, že se svým jednáním dopouští přestupku, protože mimo to vše ještě neustále křičel a slovně napadal i strážníky.

"Když hlídka přistoupila k předvedení muže, vlivem jeho násilného chování musel být za použití donucovacích prostředků sveden k zemi, byla mu přiložena pouta a následoval převoz na Policii ČR. Tam se potvrdilo, že muž není zájmovou osobou, ale pohání ho rovnou 2,14 promile. Jeho protiprávní chování si převezme správní orgán k projednání," uvádějí k incidentu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru