Feťák přepadl prodejnu v centru Chomutova! Na prodavačku vytáhl nůž
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Minulý týden v pondělí přijali policisté na tísňové lince oznámení o loupeži v jedné z prodejen nedaleko centra Chomutova. Linku 158 vytočila přímo přepadená prodavačka.

Policisté od ní zjistili, že kolem 10té hodiny vstoupil do prodejny muž a vybídl jí, aby mu dala všechny peníze. Když to hned neučinila, tak měl svou výzvu zopakovat již s nožem v ruce. Poté mu tedy žena z kasy vydala finanční hotovost a on odešel.

Policisté se pustili do práce a během několika hodin se jim podařilo natipovat, vypátrat a také zadržet podezřelého. Tím je 26letý recidivista, který byl už několikrát soudně trestán, a to většinou za majetkovou a násilnou trestnou činnost. Z výkonu trestu byl propuštěn letos v únoru. Při výslechu se tento uživatel pervitinu k loupeži přiznal a následně od něho policisté zajistili oblečení, které měl v prodejně na sobě a nůž, který měl při loupeži použít. Pár tisíc, které měl přepadením získat, už prý stačil utratit.

"Dotyčný kvůli svému jednání skončil v cele a komisař ho obvinil ze spáchání trestného činu loupeže. Podal také podnět, aby byl obviněný po dobu vyšetřování umístěn do vazební věznice. Tam ho nakonec také soudce poslal. Na svobodu by se v případě uznání viny soudem mohl dostat v krajním případě až za deset let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru