FOTO: Bezdomovec bivakoval v křoví v centru Chomutova, změť igelitek musel uklidit
Foto: FB Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Nejedna stížnost se týká a poukazuje na lidi bez domova, kteří se nezřídka pohybují i v centru města. Jejich přítomnost je až druhořadý problém, největším trnem v oku je nepořádek, který po nich zůstává na veřejném prostranství.

A tak strážníci dokola řeší oznámení, informují technické služby a tyto lidi vykazují. V ulici Palackého jeden takový člověk doslova zahltil křoví nanošenými věcmi, které tam buď odhodil, či je uschoval pro nějakou svou případnou pozdější potřebu. Problém je, že pro ostatní je to prostě odpad, který tam nemá co dělat.

"Muži bylo doporučeno, aby místo uvedl do původního stavu, nebo tak učiní technické služby, ovšem na jeho náklady, což muž nesl s nelibostí, ale uposlechl. Strážníci ho informovali, jak by měl postupovat a na koho by se měl obrátit, aby nemusel přežívat takovýmto způsobem, ovšem rozhodnutí je už na muži samotném," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

foto

2510neporadek

2510neporadek2

2510neporadek5

2510neporadek6

2510neporadek4

2510neporadek3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru