DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policie pátrá po pohřešované čtrnáctileté dívce, může být v ohrožení života
Pohřešovaná dívka. Foto: Policie ČR
Chomutov

Karlovarský kraj - Policisté v Karlovarském kraji pátrají po pohřešované 14leté dívce z Kadaně, která je přibližně 160 cm vysoké střední postavy a má tmavé hnědo-černé rovné vlasy po ramena.

Další informace k pohřešované dívce naleznete ZDE (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Pohřešovaná dívka byla v pondělí 18. října letošního roku převezena z Chebu do organizace SOS Sluníčko Karlovy Vary – Dvory. V pátek 22. října odešla společně s několika dalšími dětmi na dětské hřiště nacházející se u panelových domů v ulici Svatošská. Po chvíli začala z hřiště odcházet, proto se za ní vydala pečovatelka organizace. Ta jí ovšem následně ztratila z dohledu.

Pohřešovaná dívka měla na sobě v době odchodu z dětského hřiště černou koženkovou bundu do pasu, melírované elastické tepláky šedo-bílé barvy a na nohou měla černo-bílé sportovní boty. V uších měla mít výrazné kruhové náušnice.

V pokoji pohřešované dívky byl v neděli 24. října nalezen dopis, ve kterém psala o svých problémech a možném sebepoškození. Z tohoto důvodu je dívka v ohrožení života. Pohřešovaná dívka neužívá žádné léky.

"V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," dodává policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru