VIDEO: Víte co, běžte do p..i! Žena si od strážníků nenechala vysvětlit, že ruší noční klid. Musela do pout
Reprofoto video, zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Běžné rušení nočního klidu v ulici Dřínovská, ke kterému byli již podruhé přivoláni strážníci městské policie, se změnilo v poněkud tragikomické vystoupení.

Přítomní opravdu pochopili, proč se hlídka zjevila opět před jejich dveřmi. Společnost za nimi byla hlučná a v takové nelidské hodině většina obyvatel prostě spí, ale v tomto bytě probíhaly plamenné debaty. Bohužel zákonem podpořené stanovisko k ukončení hovorů přijali všichni až na ženu, která tam byla dokonce jen na návštěvě.

"Rozčílila se natolik, že přidala na vulgarismech a gestikulaci proti strážníkům, takže musely být užity hmaty, chvaty a služební pouta. Následovalo předvedení na Policii ČR a dechová zkouška na přítomnost alkoholu s výsledkem 1,96 promile. Podezření ze spáchaných přestupků se předá příslušnému správnímu orgánu MmCh k dořešení," uvedli k zásahu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru