OBRAZEM: Mladík v BMW driftoval kolem morového sloupu! Skončil v cele s trestným činem na krku
Foto zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Do křížku se zákonem se dostal mladý cizinec, který o víkendu přijel do naší republiky. Tento dvacetiletý muž se v neděli večer bavil tím, že na chomutovském náměstí 1. Máje driftoval se svým vozidlem značky BMW okolo morového sloupu.

Sloup tímto způsobem obkroužil celkem čtyřikrát a smykováním poškodil dlažbu náměstí v délce téměř 140 metrů. Způsobená škoda byla odborným vyjádřením vyčíslena na více než dvacet tisíc korun.

"Policisté podezřelého na místě převzali od hlídky městských strážníků, kteří byli na náměstí vysláni na základě telefonického oznámení. Po noci strávené v cele policisté dotyčnému sdělili podezření z trestného činu poškození cizí věci. Případ byl řešen ve zkráceném přípravném řízení a již byl předán soudu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

2010drift2

2010drift3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru