Z deníku strážníků: Socha Maxipsa Fíka opět terčem vandalů, bagr se vyhýbal psovi a poškodil lampu
Sousoší Maxipsa Fíka a Áji na nábřeží v Kadani
Chomutov

Kadaň - Kolem dvacáté hodiny prováděla hlídka městské policie kontrolu nábřeží u Splitu.

Během kontroly strážníci zjistili, že sousoší Maxipsa Fíka a Áji bylo opět poškozené, konkrétně část levé ruky plastiky dívky. Ulomenou část se najít nepodařilo.

Chtěl se vyhnout psovi a poškodil osvětlení

Ráno před osmou hodinou poškodil bagr při jízdě veřejné osvětlení v ulici Jana Švermy. Řidič bagru strážníkům sdělil, že jel od Strážiště a na přechodu pro chodce u františkánského kláštera mu do cesty vběhl pes, který utekl majiteli a on se mu snažil vyhnout. Přitom narazil radlicí do veřejného osvětlení. Případ si převzala Policie ČR. Oprava osvětlení byla zajištěna druhý den.

I menší oslava rušila sousedy

V noci před jedenáctou hodinou přijala městská policie oznámení, že v domě v Chomutovské ulici dochází k rušení nočního klidu hlasitou hudbou. Uživatel bytu strážníkům sdělil, že mají menší oslavu. Byl poučen, že se dopouští rušení nočního klidu a jak bude postupováno v případě opakování přestupku.

Z aut se sypal štěrk

Kolem jedenácté hodiny městská policie zaznamenala rozsypaný štěrk na vozovce od silničního mostu přes řeku až po výjezd z Kadaně na průmyslovou zónu Královský vrch. Největší množství štěrku bylo vysypáno na kruhových objezdech. Odpoledne si hlídka všimla vozidla Tatra, ze kterého se sypal štěrk. Vozidlo strážníci zastavili na průmyslové zóně. Řidič z Jirkova jim sdělil, že před ním jel s vozidlem jeho kolega. Majitel firmy, pro kterého řidiči pracují, slíbil nápravu a úklid vysypaného štěrku.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru