Šofér se před cestou podíval lahvi na dno, jeho jízda uprostřed noci skončila na zpomalovacím prahu!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Na zpomalovacím prahu v malé obci nedaleko Klášterce nad Ohří skončila uprostřed noci z pátku na sobotu jízda osobního vozidla, jehož řidič kvůli vypitému alkoholu nezvládl řízení.

Krátce po jedné hodině v noci řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy při projíždění zatáčky a narazil vozidlem do opěrné zdi. Od té se auto odrazilo, narazilo do dopravní značky a zastavilo se přímo na zpomalovacím prahu. Policistům, kteří na místo nehody přijeli, bylo brzy jasné, proč k nehodě došlo.

"Řidič při dechových zkouškách nadýchal hodnoty kolem 2,5 promile alkoholu. Událost se obešla bez zranění, hmotná škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 150 tisíc korun. Poškozením zdi a dopravního značení vznikla další několikatisícová škoda," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Třiačtyřicetiletý muž je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. U soudu mu hrozí odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru