Zfetovaný muž se pokusil za bílého dne vloupat do auta u zooparku! Zabránil mu v tom svědek
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Ve vazební věznici ve středu skončil 28letý Chomutovan, který se v neděli odpoledne pokusil vloupat do vozidla zaparkovaného u zooparku.

Když dotyčný rozbil skleněnou výplň okna u vozidla, okřikl ho svědek, a tak se dal na útěk, aniž by z auta něco stačil sebrat. Svědek neváhal a přivolal policii. Díky jeho všímavosti a informacím, které následně policistům o podezřelém předal, se policistům během pár minut podařilo dotyčného zadržet. Následně zjistili, že muž byl pod vlivem alkoholu i drog.

O den později si tento recidivista, který byl v minulosti za krádež odsouzen, převzal podezření z trestného činu krádeže ve stádiu pokusu. "Vzhledem k opětovnému páchání trestné činnosti a k tomu, že byl teprve před necelým měsícem propuštěn z vězení, ho včera soud poslal do vazební věznice. Tam si počká na výsledek soudního řízení, ve kterém mu hrozí až tři roky za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru