V Jirkovské galerii začala výstava Hrdinové doby covidové. Její součástí je i výzva „Daruj roušku“
Galerie vystavila „Hrdiny doby covidové“. Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Vernisáží v pátek začala v Galerii výstava fotografií Jaroslava Nosky „Hrdinové doby covidové“. Jedná se o projekt Ústeckého kraje, do něhož se zapojili hasiči, záchranáři, nemocnice, domovy pro seniory, školy ale i supermarkety, jejichž zaměstnanci byli svým způsobem také v první linii.

Výstava je poděkováním všem, kdo pomohli překonat jedno z nejtěžších období naší novodobé historie. Její součástí je i výzva „Daruj roušku“ vyjádřená velkým srdcem sešitým z látkových roušek z celé republiky. Šití roušek se totiž stalo symbolem pomoci a lidské solidarity při první vlně pandemie. Expozice bude přístupná až do 17. listopadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru