Muž sebral v Kauflandu dvě Margot tyčinky, ty se mu nakonec pěkně prodražily!
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - I drobné krádeže často zaměstnávají strážníky. Nejinak tomu bylo v uplynulých dnech v Kadani, kde zloděj zřejmě neovládl svou chuť na sladké. A nevyplatilo se mu to.

Kolem jedenácté hodiny řešili strážníci krádež, ke které došlo v Kauflandu. Starší muž z Kovářské si při nákupu strčil do kapsy dvě tyčinky Margot, které chtěl vynést bez placení. K činu se doznal a byla mu uložena bloková pokuta. Přesnou částku strážníci nauvádějí, většinou ale v podobných případech odměňují hříšníky pokutou ve výši několika stovek korun.

Podobný případ řešili před nedávném také strážníci v Žatci. Žena tam během nákupu v Kauflandu snědla křupky za 17 korun. Tento její nápad ocenili strážníci pokutou 500 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru