STALO SE: Chlapeček v pyžamu plakal uprostřed noci na ulici, hledal svou matku
Foto: MP Ústí nad Labem
Chomutov

Ústí nad Labem - V neděli 19. září, tři hodiny po půlnoci, byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Kmochova, z důvodu telefonického oznámení, kdy oznamovatel operátorovi sdělil, že před domem se nachází v pyžamu malý chlapec, který pláče.

Po příjezdu na místo bylo strážníky zjištěno, že se jedná o sedmiletého chlapce, který strážníkům sdělil, že se probudil, a že se mu stýskalo po své mamince, která nebyla doma a tak se jí vydal hledat. Strážníci se od chlapce dozvěděli, že hlídat ho měl jeho otec, který spal a nezaregistroval, že jeho nezletilý syn odešel z bytu. Hlídka otce nezletilého chlapce probudila, ale ten o odchodu svého syna neměl ani potuchy.

Otec zjistil odchod svého syna až po probuzení hlídkou strážníků. Dotyčný muž byl hlídkou poučen dle zákona s tím, že celá věc bude předána na vědomí Odboru sociálních věcí Magistrátu města Ústí nad Labem. Oznamovatel celé události poskytl chlapci deku, aby mu nebyla zima a poté až do vyřešení celého případu byl hoch umístěn do vytopeného služebního vozidla strážníků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru