Policejní zásah v domě na chomutovském sídlišti. Zfetovaný muž vnikl násilím do cizího bytu!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - I přes odpor svého příbuzného se zřejmě rozhodl dostat do jeho obydlí 23letý muž. V bytě chtěl totiž údajně přespat.

Když ho příbuzný nechtěl pustit, měl zavřené dveře vedoucí do bytu na chomutovském sídlišti vykopnout a vniknout dovnitř. Po chvíli měl z místa utéct do jiného bytu ve stejném domě a schovat se tam u další příbuzné. Tam ho však posléze zadržela přivolaná policejní hlídka.

"Ta s ním provedla dechovou zkoušku s výsledkem téměř 1 promile alkoholu. Pozitivní byl i orientační text na drogy. Po vystřízlivění si dotyčný od policistů vyslechl podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru