Cizince v Chomutově chytil rapl, tak začal ničit zaparkovaná auta
Foto zdroj: FB Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Svůj vztek si podle všeho vybil na zaparkovaných vozidlech 36letý muž cizinec žijící přechodně v Chomutově.

První květnový den kolem 19té hodiny došlo na parkovišti v ulici Borová k poškození zadní skleněné výplně u dvou zaparkovaných vozidel. Původně neznámý pachatel se údajně nejdřív snažil dozvonit na někoho z panelového domu nacházejícího se u parkoviště, a když se mu to nepodařilo, vydal se k vozidlům. U dvou z nich měl pak ve vzteku úderem pěstí poškodit zadní skleněnou výplň a způsobit tak celkovou škodu předběžně vyčíslenou na téměř 30 tisíc korun. Pak z místa odešel.

Jeho jednání však viděl svědek, který neznámého muže stačil vyfotit a fotku poskytl policistům. Těm se následně podařilo muže ustanovit a vypátrat. Na služebně pak dotyčnému policisté sdělili podezření z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví.

"Muži, který se k poškození obou vozidel přiznal a uvedl, že důvodem byly rodinné problémy a vztek, hrozí za spáchání zmíněných trestných činů v případě odsouzení až dvouleté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru