Co řešili strážníci díky všímavým lidem? Muže, který parkoval kde neměl i povalující se opilce
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - V půl osmé byli strážníci přivolání na sídliště Budovatelů, kde neoprávněně zaparkovalo vozidlo na místě vyhrazeném pro osoby se zdravotním postižením.

Přestupku se dopustil postarší muž z Chomutova. Strážníkům sdělil, že si vykládá nákup a pak odjede. Byla mu udělena pokuta.

Po dvou pivech se mu zamotala hlava

Před polednem byla městská policie upozorněna, že v Golovinově ulici u restaurace se povaluje polonahý muž. Strážníci na místě našli muže, který ležel pod stolem na zahrádce restaurace. Muž si dal údajně na zahrádce dvě piva a při odchodu se mu zamotala hlava, upadl na zem a udeřil se do hlavy. Muž s hlídkou komunikoval, viditelné zranění neměl a na nic si nestěžoval.

Chtěl si jen odpočinout

Po devatenácté hodině byla městská policie upozorněna na bezdomovce v Třešňové ulici, který měl na místě pobývat delší dobu. Muž strážníkům sdělil, že je v Kadani za rodinou a na místě se nehodlá déle zdržet. Chtěl si jen odpočinout po dlouhé cestě na kole. S sebou měl batoh a kufr. Poté muž místo opustil.

Byl se opít

Odpoledne kolem třetí hodiny přijala městská policie oznámení, že v ulici Kpt. Jaroše leží na zemi muž a vedle sebe má peněženku a doklady. Muž z Kadaně byl pod vlivem alkoholu a nechtěl se strážníky na poprvé komunikovat. Nejevil známky zranění a lékařské ošetření nevyžadoval. Tvrdil, že je v pořádku. Jen se omlouval, že se byl opít. Strážníci muže převedli přes hlavní komunikaci v ulici Na Průtahu, aby nezpůsobil komplikace na silnici a následně ho usadili na lavičku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru