Věci na balkonech nejsou v bezpečí! Z paneláku na chomutovském sídlišti takto zmizelo kolo a nářadí
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Koncem března přijali policisté oznámení o vloupání neznámého pachatele na balkony v mezipatře panelového domu na sídlišti Kamenná v Chomutově. Z jednoho balkonu měl pachatel odcizit tašku s nářadím a z dalšího pak horské kolo. Celkem tak majitelům uvedených věcí vznikla škoda téměř 3 tisíce korun.

Policisté šetřením zjistili, že za krádežemi by měli být dokonce dva podezřelí. Ti podle nich uprostřed noci nejprve vnikli do vchodu panelového domu, pak vyjeli výtahem do nejvyššího patra a odtud šli pěšky dolů. Přitom se dívali do balkonů v mezipatrech, co by mohli odcizit. Na dva balkony pak měli násilím vniknout a odcizit z nich uvedené věci.

"Po dopadení podezřelých zahájil vyšetřovatel jejich trestní stíhání. Šestadvacetiletého a sedmatřicetiletého muže obvinil z trestného činu krádeže, za jehož spáchání jim hrozí až dvouleté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru