Věci ve sklepech nejsou v bezpečí! Chomutovanovi zmizely z kóje kolo a stany
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Škodu přes šest tisíc korun měl podle policistů způsobit muž, který se v březnu vloupal do sklepní kóje patřící k bytu v ulici Palackého v Chomutově.

Majiteli kóje měl po vysazení dveří z pantů ze sklepa odcizit jízdní kolo, dva stany a přístřešek. Původně neznámého zloděje se policistům podařilo ustanovit. Zjistili, že uvedené věci si měl z cizího sklepa odnést 29letý muž z Chomutovska. Část odcizených věcí byla zajištěna a vrácena majiteli.

Policisté muži sdělili podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Pokud bude odsouzen, může být potrestán až tříletým odnětím svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru