VIDEO: Děsivé záběry nehody kamionu na D8! Řidič dnes může mluvit o zázraku
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústí nad Labem - V ranních hodinách na začátku měsíce března došlo na dálnici D8 u vjezdu do tunelu Radejčín k vážné dopravní nehodě kamionu. Policie nyní zveřejnila záběry z kamerového systému. Vypadají hrozivě.

"Řidič nákladního vozidla s přívěsem přejel přes pravou krajnici a následně narazil do betonové patky ostění tunelu. I přesto, že záběry z kamerového systému vypadají hrozivě, tak řidič nebyl zraněn vůbec a jeho spolujezdec vyvázl s lehčím zraněním," uvádí mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Policisté v rámci šetření dopravní nehody prověřovali, zda za nehodou nestojí technická závada. Alkohol u řidiče se rovněž dechovou zkouškou nepotvrdil. "Nakonec, i z výpovědi spolujezdce vyplynulo, že viníkem nehody byl mikrospánek," dodala Veronika Hyšplerová.

https://www.youtube.com/watch?v=hetBKDrI3Cw

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru