Srdcem pro Jirkov: Díky lidské štědrosti mohl devítiletý Zdeněk usednout na elektrický invalidní vozík
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Ti, kdo přispěli jakoukoli částkou na městský transparentní účet „Srdcem pro Jirkov“, udělali velkou radost devítiletému Zdeňkovi Navrátilovi. Právě jemu díky dobrovolným dárcům mohli zástupci vedení města předat elektrický invalidní vozík, který pro něj z části výtěžku koupili.

„Ať je ti tento moderní vozík dobrým pomocníkem. Ať si ho užíváš tak, jak potřebuješ,“ popřála místostarostka Dana Jurštaková dojatému chlapci, který si s rodiči přijel pro vozík na radnici.

Město tímto děkuje za příspěvky na účet všem lidem dobré vůle, jimž není lhostejný osud nemocných dětí. Zbylé peníze ještě pomohou Dankovi Láslofimu, kterému město zakoupí potřebné ergoterapie. Poděkování patří i Domu dětí a mládeže Paraplíčko, které přispělo na účet významnou částkou z prodeje svých výrobků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru