Silničáři začínají opravovat dvoukilometrový úsek třináctky v Chomutově
Silnice číslo 13 v Chomutově. Opravovat se bude úsek přibližně od místa fotografie na druhou stranu směrem na Most. Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Od 1. dubna až do 30. června potrvá oprava pravé strany silnice I/13 v Chomutově v úseku pod sídlištěm Březenecká k okružní křižovatce u Baumaxu.

Oprava povrchu komunikace v délce dvou kilometrů bude provedena ve dvou etapách. V první etapě od začátku dubna do 16. května bude opraven pravý jízdní pruh ve směru Most a ve druhé etapě od 17. května do 30. června 2021 bude opraven levý jízdní pruh ve směru Most. V rámci prací dojde k omezení dopravy ve smyslu snížení rychlosti a zúžení komunikace na 3 metry. Informuje o tom aktuálně Ředitelství silnic a dálnic.

Současně bude provedena oprava komunikace I/13 Jirkov – LIDL v délce 400 metrů. Tato komunikace bude po provedení oprav předána městu. Řidiči musejí počítat s objízdnou trasou dle značení.

0704rsd

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru