Chomutovská průmyslovka hledá nové posily
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Chomutov.
Chomutov

Chomutov - Chomutovská průmyslovka již více než 146 let připravuje své žáky pro práci v technických oborech a k našemu regionu neodmyslitelně patří. Po celou dobu svého působení se jí daří si držet dobré jméno a v oblasti technicky zaměřených škol si vybudovala pevnou tradici. Absolventi pracují po skončení studia v nejrůznějších odvětvích průmyslu, škola se může pyšnit oceněním Doporučeno zaměstnavateli. V dnešní přetechnizované době se stále úspěšně snaží držet krok s vývojem nových technologií a současnými moderními trendy, které neváhá do výuky odborných předmětů zařazovat, a tím si své místo a pozici upevňovat.

Škola vzdělává své žáky hned v několika oborech, a to v automatizaci, elektrotechnice, automatizované konstrukci ve strojírenství a výpočetních systémech. V současné době se potýkáme s problémem nedostatku odborníků v těchto odvětvích, poptáváme absolventy technických vysokých škol nebo odborníků z praxe, rádi bychom mezi sebe přijali mladé, ambiciózní a nadšené kolegy, kteří by měli zájem předávat své znalosti z oblasti techniky a kteří by chtěli v tomto duchu vzdělávat mladou generaci.

Hledáme kolegy/kolegyně, kteří by vedli naše žáky k přemýšlení, kreativitě, využívání nových metod, mají vstřícný a pozitivní přístup k mladé generaci, jejich rodičům i ostatním kolegům, týmového ducha a ochotu se dále rozvíjet a vzdělávat.

Název školy:

Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Chomutov, Školní 50, příspěvková organizace, Školní 1060/50, 430 01 Chomutov

Co požadujeme:

Požadujeme kvalifikaci dle zákona č. 563/2004 Sb., příp. ochotu si kvalifikaci doplnit (tzv. program celoživotního vzdělávání - Učitel střední školy), čistý výpis z rejstříku trestů, zdravotní způsobilost.

Co nabízíme:

Příjemné a stabilní léty prověřené pracovní prostředí, vstřícný pracovní kolektiv s možností osobního rozvoje, růstu a seberealizace, kolegiální podporu, 12. platovou třídu a řadu dalších benefitů.

Koho poptáváme:

Učitele odborných předmětů s rozšířením o předměty M a F

  • Automatizace
  • Elektro (základy elektrotechniky, elektronika, elektrotechnická měření)
  • Výpočetní technika
  • Strojírenství (mechanika, konstrukční cvičení, měření)

Kontakt:

V případě zájmu prosím kontaktujte - Ing. Z. Morávek – ekonom (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), Mgr. Dana Žižková – zástupce ředitele (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), tel. 474 628 992, 474 628 982

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru