Tragédie na dálnici na Ústí! Řidič narazil do silničářů a zemřel
Následky dopravní nehody. Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj - Na dálnici D8 ve směru z Prahy na Ústí nad Labem došlo ve středu před desátou hodinou na 35. kilometru u obce Rochov ke střetu dodávky a servisního vozidla. Řidič dodávky utrpěl smrtelná zranění, dálnice byla během vyprošťovacích prací uzavřena.

„Hasiči vyprostili tělo zemřelého a zasypali vyteklé provozní kapaliny z havarovaných aut sorbentem,“ uvedli k havárii hasiči z Ústeckého kraje.

Ředitelství silnic a dálnic dlouhodobě upozorňuje řidiče na dodržování pravidel, pozornost a ohleduplnost, zvláště v době zvýšené stavební a další činnosti u silnic a dálnic. Hlavní sezona začíná právě nyní.

„Naši zaměstnanci „dělníci dálniční údržby, projektanti, kontroloři a další“ každý den vstupují do provozu a nasazují své životy proto, abychom my všichni mohli jezdit po udržovaných dálnicích bez nehod,“ upozorňují silničáři.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru