VIDEO: Poznáte muže na záznamu? Může mít informace k brutálnímu napadení u Lidlu!
4x foto: Policie ČR
Chomutov

Louny - Lounští kriminalisté stále pracují na případu brutálního fyzického napadení, o kterém jsme informovali 16. února. K napadení muže dvěma neznámými útočníky mělo dojít v ulici Postoloprtská v Lounech v úterý 2. února kolem 23:15 hodin.

V důsledku útoku pachatelů utrpěl poškozený mnohačetná zranění včetně zlomenin. Podrobnosti k incidentu včetně popisu a identikitů neznámých útočníků naleznete zde.

V rámci šetření případu zajistili kriminalisté videozáznam z blízké benzínové čerpací stanice, který byl pořízen v krátké době po napadení. Na videozáznamu a fotografiích, které z něho byly pořízeny, je zaznamenán muž kupující zboží v prodejně čerpací stanice, který platil v hotovosti. Vzhledem k tomu, že čerpací stanice se nachází v blízkosti místa napadení, by tento muž mohl přispět k objasnění případu.

"Pokud se na záznamu poznáváte, anebo máte poznatky k totožnosti dotyčného, kontaktujte, prosím, policii na lince 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

foto

0503patracka2

0503patracka3

0503patracka4

Video

https://www.youtube.com/watch?v=eMdJyAQ_AjQ

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru