STALO SE: Muž vyrazil na nákupy. Vykázali ho, protože porušil Babišovo nařízení
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Litvínov - Do kontroly dodržování nových vládních nařízení kabinetu Andreje Babiše se zapojili i litvínovští městští strážníci. Zatím v prvních dnech vše řešili domluvou, rozdali řadu tiskopisů k odůvodnění vycestování mimo okres, i několik roušek.

Městští policisté denně provádějí kontroly nejen v ulicích, ale namátkově kontrolují také desítky vozů. "Někteří řidiči u sebe neměli správný tiskopis, proto jim je strážníci předali. Muže z Oseka, který jako důvod návštěvy Litvínova uvedl nákup, museli strážníci z města vykázat a poslat domů," uvádějí strážníci v přehledu událostí, kterými se v minulých dnech zabývali.

Několikrát se podle jejich zjištění také ukázalo, že řidič veze ve vozidle jiné než rodinné příslušníky, a přesto nemá respirátor ani jinou ochranu dýchacích cest.

Strážníci také navštívili zdejší autoservisy, aby informovali tamní zaměstnance, že nemohou bezdůvodně pouštět zákazníky do uzavřených prostor servisu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru