Lidé si v Jirkově stěžují na nevyvezené popelnice. Město vysvětlilo, proč se tak děje
Auta před popelnicemi = nevyvezené popelnice. Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - V poslední době evidují v Jirkově vzrůstající počet stížností obyvatel, že na sídlištích i ostatních místech nejsou vyvezené kontejnery.

„Od svozové společnosti Krušnohorské služby máme také informace, že se popeláři ke kontejnerům mnohdy vůbec nedostanou,“ poznamenává referentka odpadů Lenka Manica.

Když auta blokují popelnice (viz snímek), pracovníci popelářského vozu zavolají městskou policii. Nemohou však čekat, až strážníci kontaktují majitele auta, aby bylo možné popelnici vyvézt. Musí pokračovat ve vývozu dalších odpadových nádob ve městě a blokovaná popelnice tak zůstává nevyvezená.

„Žádáme tímto řidiče, aby byli při parkování ohleduplnější, respektovali dopravní značení a zbytečně si neříkali o pokutu,“ vzkazuje Manica.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru