U Lidlu došlo k brutálnímu napadení muže! Po neznámých útočnících pátrá policie
Identikity zobrazují možnou podobu podezřelých mužů. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Louny - Případem brutálního fyzického napadení se zabývají lounští kriminalisté. V úterý 2. února kolem 23:15 hodin napadli dva dosud neznámí pachatelé jiného muže. K incidentu došlo v Lounech v ulici Postoloprtská, u slepého výjezdu z kruhového objezdu nedaleko prodejny Lidl.

Po předchozí slovní rozepři měli dva neznámí muži přistoupit zezadu k poškozenému a jeden z nich ho udeřit pěstí do temene hlavy tak, že upadl na zem. Tam měl útok pokračovat společným bitím do hlavy, a to opětovnými údery pěstmi i kopáním. V důsledku toho měl poškozený ztrácet vědomí a byla mu způsobena mnohačetná zranění včetně zlomenin.

Podle popisu byl jedním z útočníků muž tmavé pleti ve věku okolo 20 let, výšky přibližně 180 cm, štíhlé postavy, s černými vlnitými vlasy střední délky. Byl hladce oholen, oblečen byl do černé, asi koženkové bundy do pasu a tmavých tepláků. Muž mluvil plynule česky bez přízvuku.

Druhým útočníkem byl muž světlé pleti ve věku 28 až 30 let, výšky přibližně 175 cm, štíhlé postavy. Vlasy měl mít tmavě světlé nebo hnědé barvy, vystříhané okolo uší a zátylku, v horní části hlavy vlasy sčesané na patku a nagelované. Nos byl větší, rovný a ostrý, oči měl blíže u sebe. Oblečenou měl tmavou péřovou bundu či vestu a tmavé tepláky. I tento muž zřejmě mluvil česky bez přízvuku.

"Za účelem zjištění totožnosti dvou neznámých mužů vytvořili kriminalisté s poškozeným na základě jeho popisu dva identikity, které zobrazují možnou podobu podezřelých. Pokud máte jakékoli poznatky k totožnosti osob vyobrazených na identikitech, prosíme, abyste je policistům předali na linku 158," obrací se na veřejnost lounská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru