FOTO: Hasiči zveřejnili fotky z nehody u Tušimic, při které se zranili čtyři lidé
2x foto: FB Hasiči Kadaň
Chomutov

Chomutovsko - Při středeční ranní nehodě u Tušimic, kde se čelně srazila dvě auta, zasahovali kromě záchranářů a policie také kadaňští hasiči. Ti nyní zveřejnili fotky z místa události.

K nehodě, při které se zranili čtyři lidé, došlo před šestou hodinou ráno. "Jedno z vozidel dostalo vlivem nepřizpůsobení rychlosti na kluzké vozovce smyk a po nárazu do svodidel bylo odraženo do protisměru, kde se čelně srazilo s protijedoucím autem," popsala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

"Jednotka provedla zajištění místa události, nasvícení prostoru, asistenci Zdravotnické záchranné službě, protipožární opatření, řízení kyvadlové dopravy a nakonec asistovala odtahové službě s následným úklidem vozovky," sdělili blíže k nehodě kadaňští hasiči.

O nehodě jsme aktuálně psali zde: Ranní nehoda na Chomutovsku: Auto se po nárazu do svodidel odmrštilo do protisměru, čtyři zranění

1501nehodatusimice2

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru