Na Blatensku komplikují provoz uvízlá auta. Bez pořádné výbavy sem nejezděte, vyzývá obec
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Obec Blatno zveřejnila ve středu na svém Facebooku prosbu pro řidiče, aby nejezdili na Blatensko, pokud nemají pořádnou zimní výbavu.

Podle obce jsou problémem uvízlá auta, která komplikují provoz a údržbu cest. "Traktory dělají co mohou, ale udržování osmi obcí je a bude náročné. Prosíme všechny, abyste v příštích dnech zvážili cestu do kopců a pokud nemáte opravdu dobrou výbavu vozu, nevjíždějte do obcí, zvláště do MEZIHOŘÍ, ZÁKOUTÍ a HRÁDEČNÉ. Vyprošťování zapadlých aut zdržuje místní při cestách do zaměstnání nebo domů a obec to stojí peníze navíc a hlavně to zabere čas, který pak chybí při údržbě zase jinde. Moc děkujeme za pochopení," stojí ve sdělení obce Blatno na sociální síti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru