Osamělí senioři z Jirkova mohou stále využít nabídky pomoci z radnice
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov prostřednictvím odboru sociálních věcí a školství stále pomáhá osaměle žijícím seniorům v aktuální tíživé situaci.

Tito lidé se mohou obracet na sociální pracovnice, které jim zajistí běžný nákup, případně vyzvednou léky v lékárně nebo vyřídí záležitosti na poště. Kontaktovat je mohou telefonicky na čísla 728 790 008, 731 059 339, 728 790 005 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., ve všední dny mezi 8:00 - 10:00.

Opatření platí do konce ledna s možností dalšího prodloužení. Souvisí s výskytem koronaviru a s pomocí nejohroženější skupině obyvatel.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru