AKTUÁLNĚ: Bílá tma na horách! Sněhová bouře už uzavřela silnice, V Chomutově bouraly autobusy
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Ústecký kraj - Několik dopravních nehod, uvázlá vozidla, první uzavřené silnice. Takové je ráno v Ústeckém kraji doprovázené sněhovou vánicí a silným větrem. Přesně, jak předpovídali meteorologové.

Podle dopravních informací Policie ČR je nyní nehoda na Mostecku, Chomutovsku a řešila se havárie na Lounsku: V Litvínově se střetla dodávka s osobním automobilem nedaleko Kauflandu, v obci Zálužice v okrese Louny havarovalo osobní auto do sloupu se zrcadlem. V Chomutově ve směru na Blatno jsou havarované dva autobusy, tvoří se kolony vozidel. Ke zranění nedošlo.

Řeší se několik dalších dopravních komplikací: Na výjezdu z Děčína v Českolipské ulici se tvoří kolona vozidel a hrozí nebezpečí dopravního kolapsu. Na Masarykově třídě v Teplicích zapadl už v nočních hodinách autobus v závěji, je z části ve vozovce. Podle policie bude odtah kolem osmé hodiny.

Uzavřena je silnice číslo 223 mezi obcemi Rusová a Výsluní na Chomutovsku a stejná silnice u Horní Halže nedaleko Klínovce.

Na silnicích druhých a třetích tříd v Krušných horách leží sníh a vane silný vítr. Vlivem počasí nastal jev na hřebenech, který je známý jako bílá tma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru