KURIOZITA: Řidič chtěl zdolat Jedlovou horu, uvízl na svahu. Z auta zmizela kola
Foto: Hotel Jedlová hora. Zdroj: Facebook
Chomutov

Jedlová hora - V noci z pondělí na úterý došlo na Děčínsku ke kuriózní události. Řidič Volkswagenu chtěl vyjet Jedlovou horu, která je vysoká 774 metrů. Na zmrzlé silnici dostal smyk, neměl totiž zimní vybavení. Ještě v úterý večer někdo z auta ukradl všechna čtyři kola.

Auto skončilo mimo silnici v suťovém poli asi dvě stě metrů pod vrcholem Jedlové hory. Podle policejního mluvčího Daniela Vítka nedošlo při nehodě ke zranění. S odtahem to ale bude mít řidič složitější, na tomto náledí totiž momentálně nemůže vyjet ani traktor. Řidič tak klidně může na vyproštění svého auta čekat až do jara. To, že je auto momentálně bez kol, situaci nijak neulehčuje.

"Neznámý zloděj z auta, které zůstalo uvízlé ve svahu pod horou Jedlová, odcizil včera večer všechna čtyři kola v hodnotě osmdesát tisíc korun a rozbil u něj boční okno. To zřejmě majiteli zkomplikuje odtah auta, které zůstalo ve sněhu zapadlé poté, co se v pondělí v noci pokoušel na Jedlovou neúspěšně vyjet. Zda ke krádeži pachatele inspirovaly fotky opuštěného vozidla zveřejněné v některých médiích a na sociálních sítích, se policisté asi dozví až v případě, že se jim podaří ustanovit totožnost zloděje, kterému za přečin poškození cizí věci a zločin krádeže hrozí až osmileté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru