AKTUÁLNĚ: V kraji jsou tři havárie, na Lounsku zasahují záchranné složky
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Zásah složek integrovaného záchranného systému si ve čtvrtek vyžádala dopravní nehoda dvou osobních automobilů na Lounsku.

O havárii informoval dopravní servis Policie ČR na Štědrý den ve 13.20 hodin. Nehoda se stala na silnici 227 u obce Holedeč. Probíhá vyšetřování střetu dvou osobních automobilů a zásah záchranářů. Kyvadlový provoz je možný jedním jízdním pruhem.

Policie se také zabývá odpolední nehodou v Říční ulici v Kadani, kde na výjezdu z ulice na kruhové objezdu došlo k nárazu osobního automobilu do svodidel. Tato nehoda se obešla bez zranění a úniku provozních kapalin.

Osobní automobil skončil mimo komunikaci krátce před polednem na silnici 613 na kruhovém objezdu u obce Trmice na Ústecku. Vůz je mimo komunikaci, na místě je Policie ČR. Okolo můžete projíždět s opatrností.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru