STALO SE: Bitka na myčce! Muž srazil druhého pěstí k zemi. Důvod? Nelíbila se mu jeho jízda
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Most - Obviněním z trestných činů skončilo napadení jednoho řidiče. Vyšetřovatel z přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví obvinil 40letého muže z obce na Litvínovsku.

Podle policie měla napadení předcházet jízda dvou osobních vozidel po městě Most. Ani jednomu z řidičů se údajně nelíbila jízda toho druhého. Následně obě vozidla zamířila k jedné myčce. "Vůz napadeného vjel do myčky, druhý řidič svým vozidlem zabránil řidiči v myčce ve výjezdu. Následně mělo dojít k napadení, když se oba řidiči nejprve venku dohadovali a poté měl obviněný poškozeného udeřit pěstí do obličeje, až napadený upadl na zem," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Když se zvedl ze země, tak vyinkasoval další rány pěstí a v důsledku napadení utrpěl několik zranění, se kterými vyhledal lékařské ošetření ve zdravotnickém zařízení, které si vyžádalo pracovní neschopnost a omezení v běžném životě. "Obviněný byl již za výtržnost a ublížení na zdraví v minulosti odsouzen. Za toto jednání může být potrestán odnětím svobody až na tři léta," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru