Vyšla kniha o historii kláštereckého divadelního spolku, autorem je letošní laureát ceny města Jan Milota
4x foto: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří vydalo knihu o historii kláštereckého divadelního spolku, jejímž autorem je letošní laureát ceny města Jan Milota.

V minulém týdnu obdržel Jan Milota z rukou starosty Štefana Drozda Cenu města Klášterce nad Ohří. Oproti původnímu plánu se tak stalo na zasedání zastupitelstva města, Klášterecké divadelní žně a křest nové knihy se bohužel nemohly z důvodu pandemie uskutečnit.

Dlouholetý divadelní herec a režisér cenu v podobě porcelánové sošky anděla od místní umělkyně Jitky Kůsové získal za přínos pro město v oblasti kultury. Jeho novou knihu můžete již ode dneška zakoupit v turistickém informačním centru pod radnicí za 250 Kč třeba jako vánoční dárek pro vaše blízké.

Oficiální slavnostní křest knihy se uskuteční až v únoru příštího roku.

foto

0312klasterec

0312klasterec2

0312klasterec4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru