V zóně Triangle zahájilo svoji činnost nové dálniční oddělení pro dálnici D7
Ilustrační foto
Chomutov

Bitozeves - Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje s předstihem reaguje na výstavbu nové dálnice D7, která postupně vzniká rekonstrukcí stávající silnice I/ 7 v úseku od Praha - Ruzyně na hraniční přechod Hora Svatého Šebestiána.

Služebna dálničního oddělení D7 bude zatím provizorně umístěna ve Strategické průmyslové zóně Triangle v obci Bitozeves. "Dislokace oddělení, v ideálním středu nově vznikajícího dálničního tělesa, nám již nyní umožní rychlou akceschopnost a dostupnost pro řešení bezpečnostních problémů, a to v 33 km dlouhém úseku mezi Postoloprty a Křimovem," uvádí Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje.

S ohledem na postup výstavby dálnice D7 přesídlí policisté v budoucnu do nového objektu v Droužkovicích. S pokračující dostavbou dálnice bude rozšířena i jejich teritoriální působnost.

V rámci oddělení bude zpočátku sloužit 8 policistů, kteří budou vybaveni nejmodernější technikou potřebnou nejen pro měření nejvyšší povolené rychlosti a kontroly komerční osobní a nákladní dopravy. Početní stavy policistů na tomto oddělení bude policie postupně navyšovat, a to na cílový počet 34. Po umístění Hasičského záchranného sboru a ordinace praktického lékaře je to další úspěšný počin, který zvýší úroveň občanské vybavenosti průmyslové zóny Triangle. „Přítomnosti policie z dálničního oddělení si vážíme. Bezpochyby to umožní snadnější operativní dohled nad bezpečností a plynulostí dopravy na dálnici D7, ale také v areálu průmyslové zóny,“ uvedl ředitel Jaroslav Krch, do jehož kompetencí správa a rozvoj průmyslové zóny Triangle patří.

Policie ČR věří, že o službu na novém dálničním oddělení bude zájem. Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje přijímá do služebního poměru nové uchazeče. Má především zájem o ty, kteří žijí v Ústeckém kraji, a kteří vnímají práci policisty jako své celoživotní poslání. Další informace k přijetí do služebního poměru zde.

"Velké poděkování patří vedení Ústeckého kraje, jako vlastníkovi průmyslové zóny a jejímu managementu za poskytnutí objektu potřebného pro umístění dálničního oddělení a zároveň za vstřícnost při budování provizorního zázemí pro naše policisty," uvedla Policie ČR.

Policisté budou pracovat se stejnou technikou jako kolegové z dálničního oddělení Řehlovice

https://www.youtube.com/watch?v=dECkRxFDM2Y

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru