Chomutov zdobí dvě stovky vánočních dekorací. Nové motivy můžete vidět v těchto ulicích
Foto zdroj: TSMCH
Chomutov

Chomutov - Technické služby město Chomutov pro letošní Vánoce vyzdobily necelými dvěma stovkami dekorací. Ve třech ulicích a na náměstí si lidé budou moci prohlédnout zcela nové motivy.

“Nové typy dekorací jsme tentokrát instalovali do ulic Palackého, Mánesova, Farského a na náměstí 1. máje. Tyto i velká většina ostatních motivů jsou vybavené moderními a na pohled velmi příjemným osvětlením LED technologií,” popsal ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

Celkem v ulicích svítí 186 kusů vánočních motivů, a to v ulicích Ruská, Nerudova, Jakoubka ze Stříbra, Blatenská, Zborovská, Lipská, Revoluční, Na Příkopech, Riegrova, náměstí 1. Máje, Chelčického, Palackého, Farského, Mánesova, 28. Října, dále u fary, na budově technických služeb a v průchodu z náměstí 1. máje k infocentru.

Vánoční strom je stejně jako v minulých letech ozdoben LED světelnými řetězy se 16 200 kusy LED žároviček a 50 kusy dekorativních koulí. “Na osazení výzdoby se podílelo celkem pět pracovníků provozovny veřejného osvětlení se dvěma vysokozdvižnými plošinami. Výzdoba byla osazena v období od 3. do 20. listopadu,” sdělil vedoucí provozovny veřejného osvětlení Daniel Hurník.

Technické služby dále půjčují vysokozdvižné plošiny s obsluhou soukromé firmě, která instaluje ozdoby na vánoční strom, městskou věž, kašny a stromy v parčíku za radnicí a v městském parku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru