AKTUÁLNĚ: Chomutovský magistrát rozšiřuje úřední hodiny pro veřejnost. Má to ale jednu podmínku
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Magistrát města Chomutova s účinností od 1. prosince 2020 rozšiřuje otevírací dobu pro veřejnost.

„Z důvodu neustávajícího vysokého zájmu o všechny agendy a po dohodě s ministerstvem vnitra přistupujeme k rozšíření provozních hodin, úřad bude tedy pro veřejnost otevřen každý všední den kromě pátku,“ vysvětlil tajemník magistrátu Robert Plechatý.

Chomutovský magistrát bude otevřen pondělí a středa v čase 8:00 – 11:00 a 15:00 – 17:00 hodin, a nově také v úterý a čtvrtek v čase 8:00 – 11:00 a 13:00 – 15:00 hodin. Občané města k návštěvě magistrátu musí využít rezervační systém přístupný na webové adrese rezervace.chomutov.cz. Z pohodlí a bezpečí domova si objednají vhodný termín.

Rezervaci lze získat na všechny dostupné agendy, které chomutovský úřad poskytuje. K samotnému objednání je potřeba vyplnit pouze jméno a e-mailovou adresu, kam systém během pár okamžiků odešle potvrzovací PIN. Při příchodu na úřad pak tento PIN zadá klient do vyvolávacího systému.

Občané, kteří rezervaci nezvládnou sami, mohou o pomoc požádat Informační servis magistrátu telefonicky na čísle 474 637 111. „Věřím, že občané tento přístup uvítají. Chceme naše služby poskytovat maximálně efektivně, ideálně bez front a zbytečného čekání v prostorách úřadu,“ dodal tajemník chomutovského magistrátu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru