Muž (37) se neštítil ani tohoto: Vloupal se do domu, kde okradl vlastní matku
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Finanční hotovost ve výši 5.600 korun si z vloupání do rodinného domu v Chomutově podle zjištění kriminalistů odnesl 37letý muž. Ten se do stejného domu podle všeho snažil dostat dokonce dvakrát v průběhu července.

Nejprve to bylo začátkem měsíce, kdy měl po přelezení oplocení pozemku vypáčit okno v přízemí, vniknout do domu a přitom z kabelky v prvním patře odcizit zmíněnou částku. Z domu pak měl odejít vstupními dveřmi. O pár dní později se mu obdobným způsobem již dovnitř dostat nepodařilo a z místa odešel. Smutné je, že okradenou obyvatelkou domu byla matka podezřelého. Spolu s poškozením okna jí vznikla škoda ve výši přes 9 tisíc korun.

Dotyčný, který byl v minulosti opětovně odsouzen i pro majetkovou trestnou činnost, teď v důsledku svého jednání čelí obvinění pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody. Za jejich spáchání může u soudu padnout verdikt až tříletého vězení. Usnesení o zahájení trestního stíhání si obviněný převzal ve věznici, kam byl mezitím poslán pro předchozí trestnou činnost.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru