Klášterecká dešťovka pokračuje. Dotační program má motivovat k lepšímu hospodaření s vodou
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Dotační program „Klášterecká dešťovka 2020-2022“ vstupuje do svého druhého ročníku, nezapomeňte si na leden naplánovat podání žádosti.

Cílem projektu je zlepšení stavu životního prostředí podporou udržitelného hospodaření s vodou v Klášterci nad Ohří, motivací vlastníků rodinných domů v Klášterci nad Ohří k udržitelnému a efektivnímu hospodaření s vodou, snížením množství odebírané pitné vody z povrchových a podzemních zdrojů a snížením povrchového odtoku dešťové vody.

Dotace je určena na pořízení jedné nadzemní nádrže o objemu minimálně 500 l (včetně příslušenství – např. palety, kohoutků, konstrukce kolem nádrže apod.) na zachytávání dešťové vody na území města Klášterce nad Ohří.

Žadatelé budou moci podávat žádosti průběžně od 06. 01. do 24. 01. daného roku, dotace bude poskytnuta až do výše 80 % uznatelných nákladů, maximální výše dotace je 5.000 Kč.

Všechny potřebné informace k dotačnímu programu vč. žádosti o poskytnutí dotace najdete na webových stránkách města Klášterce nad Ohří.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru