To se nepovedlo: Muž rozbil okénko u zaparkovaného auta, v tu chvíli kolem projížděli strážníci
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Po půlnoci projížděla hlídka kadaňské městské policie od hřbitova kolem autobusového nádraží. Strážníci si všimli, že od jednoho zaparkovaného osobního automobilu běží osoba směrem k jinému automobilu, u kterého blikala směrová světla a následně se do něj ukryla.

Hlídka provedla kontrolu zaparkovaných vozidel. U jednoho z nich strážníci zjistili rozbité sklo u řidičových dveří, střepy na vozovce a plechovku od nápoje. Ve vozidle, kam běžela podezřelá osoba, se na zadním sedadle snažil ukrýt muž z Mostu. Při zadržení kladl pasivní odpor a musely být použity donucovací prostředky. Zadrženého si převzala Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru